درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

مخبر: هنر کارکردن با مردم در همه ابعاد میراث شهید رئیسی است

مشاور و دستیار رهبر انقلاب در دیدار جمعی از نخبگان، برگزیدگان و مدیران استان یزد، هنر کارکردن با مردم در همه ابعاد را میراث شهید رئیسی و دولت سیزدهم خواند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 25
کد خبر: ۲۶۴۰۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از نخبگان، برگزیدگان و مدیران استان یزد، هنر کارکردن با مردم در همه ابعاد را میراث شهید رئیسی و دولت سیزدهم خواند و بر ضرورت فعال‌سازی مردم و نخبگان برای حل ناترازی ها در کشور تاکید کرد.

 

مخبر در این نشست که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به تحولات عمیق در شیوه حکمرانی، نخبگان علمی و اقتصادی را بازیگران اصلی در این زمینه دانست و گفت: دولت‌ها چاره‌ای جز کوچک و چابک شدن ندارند و امروز شاهد واگذاری تنظیم گری از حکمرانی دولتی به سمت سکو (پلتفرم) های غیردولتی هستیم. بنابراین کسانی که بتوانند منابع مالی، ایده‌های اجرایی و قدرت مدیریت بالاتری داشته باشند، سهم بیشتری را در حکمرانی ایفا می‌کنند.

 

وی با اشاره به تبدیل علم و فناوری به منبع قدرت در جهان امروز، افزود: خوشبختانه با توجه به نیروی انسانی کارآمد و استعدادهای درخشان در همه حوزه‌ها، کشور ما دارای ظرفیت‌های بزرگی است که می‌تواند بزرگترین عامل برای توسعه کشور و تبدیل ایران به کشوری قدرتمند باشد.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، استان یزد را دارای مفاخر انسانی و ظرفیت‌های اقتصادی بزرگ خواند و تصریح کرد: یزد می‌تواند در بسیاری از زمینه‌ها از جمله گردشگری و انرژی‌های تجدیدپذیر پرچمدار اقتصاد کشور باشد و در این مسیر متخصصان و نخبگان باید بستری را برای جذب سرمایه‌های مردمی و ایده‌های تحول آفرین و فناورانه فراهم کنند.

 

گفتنی است در این نشست ۱۲ نفر از نخبگان، برگزیدگان و مدیران حاضر به ارائه برخی طرح‌های پیشنهادی در حوزه‌های صرفه جویی، رفع ناترازی، تعاون، صنایع دانش بنیان، بهینه سازی و انرژی‌های تجدیدپذیر، افزایش بهره وری، هوش مصنوعی و تجربیات خود در اجرای برخی از این پروژه‌ها پرداختند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار